Päätettiin ottaa pikalähtö Katinkultaan... Perjantaina (15.7.) heti töiden jälkeen pakattiin kuopuksen kanssa pikkukoirulit autoon ja kurautettiin suorilla perille. Pikku-Liinukin matkasi hienosti häkissään takana isojen viekussa hienosti koko matkan.

Ilmat suosi, tosin yöaikaan katto ropisi kun vettä tuli kaatamalla... iltaisin kun koirat lenkitetty, kylpylässä lutrattu karvaiset lapset asettuivat yöunille, saatiin omaa laatuaikaa ja grilli kuumeni joka ilta...minä nyt kuvassa, mutta kuopus Roope hoiti yleensä grillaukset 

grillihommia%20Katinkullassa%20072016.jp

Hyvin nukutti joka yö, kun ihanissa maisemissa saatiin lenkkeillä ja keskenään riekkua sydämen kyyllyydestä!

Katinkullan%20lomalaiset%20072016.jpg

Tässä pikku-Liinu jo vaipuneena syvään uneen päivän leikkien jälkeen :)

WP_001733.jpg

Päivisin tehtiin pitkiä kävelyretkiä pitkin Katinkullan hienoa aluetta...

WP_001731.jpgWP_001730.jpg

Kultaiset viikarit tulivat sitten perässä lauantaina ja olivat yön yli lomanvietossa myös...ihanat maastot oli kirmailla ja pitenpäänkin olisivat viihtyneet, mutta kun kaikilla ei ollut lomaa ja töihin piti osan porukkaa maanantaiksi joutua.

Katinkullan%20mets%C3%A4lenkura.jpg

Maanantaina odoteltiin Bia-siskoani sekä hänen 2v havannaa "Bono"a saapuvaksi lomailemaan meidän kera. Luu maistui odottelijoille....kiva videokin tuli otettua, mutta sitä en tähän saa liitettyä (?!) ..fb:ssä sen voi katsoa kyllä...

V__0E98.jpg

Bono olikin käynyt juuri trimmissä, niin ei ihan heti havannaksi tunnistaisi ;) Reipas pieni ukkeli vähän ensin tuumaili villin Liinun kanssa, mutta sitten alkoi leikit sujua...tosin Liinua ihmetytti kovasti "kulkuset" hännän alla :) :) 

V__3BB4.jpg